Information

 

Ordet Dokla, er sat sammen af bogstaver fra mit fornavn og mellemnavn, det blev "født" for rigtig mange år siden, da jeg første gang skulle signere et billede.

Tekstilkunstner - Dorthe Kjeldgaard Rasmussen - født i 1961.

Linie
Du finder mig i Det Kreative Værksted på Gammelbro Camping, Årøsund, 6100 Haderslev.
 
Alle er velkomne på værkstedet - om du er barn eller voksen, øvet eller begynder.
Du kan arbejde med lige det, der fanger din interesse, og løbende få vejledning efter behov. Du er også meget velkommen til at medbringe din egen hobby og eventuelle materialer, og nyde det fællesskab vi har omkring interessen for det kreative.
 
Sten og andre spændende materialer fundet på vores dejlige strand, indgår ofte i de ting der bliver tryllet frem. Der er en del færdigmalede sten på værkstedet, og andre modeller af ting, der er igangsættende for inspirationen. Selv en blomst i metaltråd, kan du få til at vokse af den hulsten du lige har fundet på stranden.
 
Der er mange der gerne vil arbejde med tekstilpynt, som er et af mine specialer. Tit tager vi udgangspunkt i min bog: Pynt og pift (handler primært om tekstilpynt). Det er også med stor glæde at jeg videregiver de metoder jeg efterfølgende har tilegnet mig, ved et ophold på Det Kongelige Teaters blomster og hatteværksted i august 2007.
 
Der er så mange muligheder på værkstedet, at ikke alle kan nævnes her, men måske er det lige dig at: Filtet med uld - lege med selvhærdende ler - designe smykker - dekorere pynteting, f.eks. fyrfadsstager eller små æsker - knytte - gravere i glas - brænde i træ - Kort sagt, er den kreative proces lige dig, eller mangler du en lille gave eller souvenir, er det bare at vælge, og så i gang.
 
De aktuelle åbningstider finder du her på siden - eller du kan få dem udleveret ved henvendelse på værkstedet eller i receptionen.
 
Ud over det åbne værksted - er der mulighed for, at aftale ekstra arrangementer og evt. lukkede kurser/temaaftner mm. Ring eller kom og få en snak om mulighederne. Fortæl om dine ønsker og behov - ideer, forslag - eller andet! Så vi kan arbejde på at tilbyde lige netop det du ønsker at arbejde med.
 
Linie

Spørgsmål til mine arbejdsmetoder, det være sig omkring materialevalg, detaljer til pynt osv. modtager jeg med glæde.

Du er altid velkommen - med din helt personlige ide, hvis du ønsker at købe færdige emner, vil høre nærmere om kursusmuligheder eller noget helt fjerde.

Linie

Dokla Design Det Kreative Værksted
v. Dorthe K. Rasmussen Gammelbro Camping
  Gammelbrovej 70, Årøsund
  6100 Haderslev
 
 
Telefon: E-mail:
  Direkte: 2016 4170  
  Reception: 7458 4170 Blog:
        Det Kreative Værksted
 
 

Dokla in english  Dokla im Deutsch  Tilbage til forsiden